Serigrafie DTG Transfer termic Broderie
Minim 50 buc. Minim 6 buc. Minim 1 buc. Minim 20 buc.




Design simplu, maxim 6 culori care nu se amesteca Aplicare orice design Aplicare orice design Design simplu, maxim 12 culori




Rezistenta medie
in timp
Rezistenta indelungata
in timp
Rezistenta medie
in timp
Rezistenta indelungata
in timp




Minim 50 buc. Minim 6 buc. Minim 1 buc. Minim 20 buc.




Design simplu, maxim 6 culori
care nu se amesteca
Aplicare orice design Aplicare orice design Design simplu,
maxim 12 culori




Material bumbac,
poliester, amestec
Material bumbac
100%
Material bumbac,
poliester, amestec
Material bumbac,
poliester, amestec,
fleece, polar, prosoape
Cere oferta Cere oferta Cere oferta Cere oferta

Detalii despre tehnicile de personalizare

Cum se realizeaza si pentru ce produse sunt potrivite

Serigrafie

Personalizari in  tiraje mari, minim 50 buc

Este un procedeu de personalizare foarte convenabil ca si cost, recomandat la tiraje peste 50 buc. Peste tricou se fixeaza un sablon cu o sita care are gauri fine prin care trece cerneala serigrafica. Se aplica o singura culoare, pe rand. Numarul de suprapuneri de culoare este limitat la 6. Nivelul de claritate al personalizarii este de 300 dpi, deci nu se pot reproduce detalii fine.

Pregatirile mastilor de culoare este un process amplu, care dureaza. Din acest motiv nu putem oferi mostre de  personalizare.

Culorile insa, sunt intense si rezista in timp. Costul de personalizare este mult scazut la tirajele mari.

Imprimare DTG

Personalizari direct pe tesatura, minim 6 buc 

Este un procedeu de personalizare a textilelor 100% din bumbac prin imprimare direct pe tesatura. Noutatea consta in faptul ca se pot reproduce cele mai complexe grafici, cu degradeuri, policromie sau efecte speciale. Detaliile vor fi reproduse cu acuratete in culori vii, stralucitoare si vor rezista la spalari repetate. Aceasta tehnica este extrem de rapida, comparativ cu serigrafia, iar pretul este competitiv, chiar si pentru tiraje mici. Dimensiunea maxima a personalizarii poate fi 35 x 40 cm.

In cazul in care imprimarea este mai deschisa decat culoarea materialului textil este necesar sa se aplice o baza de alb pe suprafata tesaturii, inainte de personalizare. In acest caz, costurile vor creste.

Transfer termic

Personalizari in relief, minim 1 buc

Prin transfer termic se obtine o personalizare in relief, de impact. Se suprapune o folie subtire pe suprafata tesaturii, prin presare la cald. Foliile pentru personalizare se pot imprima cu o imagine complexa sau se pot decupa pe contur dintr-o culoare, in cazul graficii simple. Exista folii performante care nu ingreuneaza materialul si care sunt rezistente in timp. Se pot realiza efecte de culori si texturi deosebite: auriu, argintiu, sclipici, perforatii, culori neon, catifea etc. Nu exista o cantitate minim necesara pentru personalizare.

Broderie

Personalizari produse premium, minim 20 buc 

Acest procedeu este recomandat pentru personalizarea produselor textile premium (tricouri polo, tricouri cu grosime peste 180 gmp, sepci, jachete, genti, fleece, prosoape, echipamente de protectie etc). Se realizeaza prin impunsaturi cu ata  colorata respectand un sablon vectorial.  Rezistenta personalizarii este identica cu cea a produsului pe care se aplica deoarece ata nu se decoloreaza in timp. Are un aspect profesional, deosebit.

Inca nu stii care este varianta optima pentru tine?

Scrie detaliile proiectului tau si noi revenim cu o oferta personalizata.

Reprezinti un grup? Perfect. Cere o SuperOferta